Connect with us

Hír

Andy Dalton kezd a Bearsben csütörtökön

A hétvégi Ravens elleni meccsen az újonc Justin Fields bordasérülést szenvedett, és ugyan törést nem mutattak ki a vizsgálatok, nem tudja vállalni a Lions elleni csütörtöki, Hálaadás-napi mérkőzést. Ez tehát azt jelenti, hogy Andy Dalton fogja kivezetni a Bearst a pályára – írja Ian Rapoport.

A második forduló óta ez lesz az első kezdő meccse Daltonnak, aki csereként beállva 11/23, 201 yard, 2 TD lőlapot mutatott fel a Ravens ellen, habár ebben volt egy hosszú TD screen passzból, ami alaposan megnyomta a számait. Ez lesz Dalton karrierjének második meccse Hálaadáskor, az első épp tavaly volt a Cowboys színeiben, amikor kikapott a Washingtontól.

A 3-7-es mérleggel álló Bears egy ötmeccses nyeretlenségi szériát szeretne megszakítani a 0-9-1-es Lions ellen. A két csapat már találkozott egyszer idén, akkor 24-14-re nyert a Bears Fields vezetésével. Az utóbbi hét egymás elleniből egyébként hatot nyert a Chicago.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ferenc Lopós
Ferenc Lopós
2021-11-23 13:06

Most már csak azt kell eldönteni, úgy nézzen-e ki, mint Fitzmagic, vagy néha úgy is játsszon. Persze, el kell találni, mikor fog úgy játszani, és akkor legyen kezdő.

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  Ferenc Lopós
2021-11-23 20:03

Vagy pont akkor ne legyen kezdő, amikor Fitzmagicre issza magát.

bjeela
bjeela
2021-11-23 08:06

Ideje volt már, mert ez a Filc nagyon rágós és nincs is tápértéke, akkor már inkább a Répa. Innentől kezdve csak nyerünk!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x