Connect with us

Hír

Taysom Hill már megint kapott egy óriási szerződéshosszabbítást

A New Orleans Saints irányítója / tight endje / fullbackje / special teamere, Taysom Hill már megint kapott egy óriási szerződéshosszabbítást a csapattól. A korábban papíron $140 milliós szerződést (ami valójában teljes átverés volt) aláíró mindenes most egy négy évre szóló $40 milliós hosszabbítást írt alá, ami akár $95 millióra is rúghat (attól függően, milyen pozícióban játszik) és $22,5 millió garantáltat tartalmaz – számolt be a hosszabbítás tényéről eredetileg Adam Schefter, majd sokan mások hozták a valós részleteket.

A szerződés alapvetően elég bonyolult, de az alapja az, hogy négy évre $40 millióért, azaz évi 10 millió dollárért írt alá Hill a Saintshez, és ebben nagy trükközés nincs, csak az ezen felüli részen. Ugyanis kereshet még egy csomó pénzt, ha évente legalább 224 passzt ereszt el, azaz meccsenként átlagban 13-at (más ösztönzők is lehetnek még a szerződésben, de ez a nagy része).

Hill az eddigi szerződése alapján szabadügynök lett volna tavasszal, ráadásul keletkezett is volna $8,9 millió halott pénz utána, amit a Saints szeretett volna elkerülni, pontosabban elosztani több évre, ezért is hozták tető alá ezt a hosszabbítást – és hogy megtartsanak egy számukra fontos játékost.

Ha irányító nem is lesz sosem Hillből, akkor is baromi sok ez az évi $10 millió egy trükkös játékokra használható embernek. Éves átlagot tekintve a tight endek közt a 8. legjobban fizetett játékos lenne, ami figyelembe véve az idei eddigi 261 yardját (passz, futás, elkapás együtt), vagy a karrier 388 elkapott yardját elég érdekes. Ráadásul Hill már 31 éves is elmúlt.

Mindenesetre kívánjuk mindenkinek, hogy úgy az életben úgy szeresse valaki, mint Sean Payton Taysom Hillt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!