Connect with us

Hír

Három sztárvédő is Covid IR-re került

Három sztárvédőnek is meggyűlt a baja a koronavírussal: a Titans a safety Kevin Byardot, a Vikings a corner Patrick Petersont, a Steelers pedig a pass rusher TJ Wattot tette Covid IR-re.

A Titansnek idén véletlenül sincs szerencséje a különböző sérülésekkel és nyavalyákkal, de most kivételesen nem olyan nagy a baj. Bár Byard Covid-listára került, ami normál esetben legalább egy hetet, de inkább 10 napos kényszerpihenőt jelent még akkor is, ha a játékos be van oltva, de a csapat a 13. fordulóban bye weeken lesz. Így az idén 64 tackle-t, öt INT-t, két TD-t és egy-egy sacket, kiharcolt és összeszedett fumble-t jegyző safety jó eséllyel ott lesz a pályán a Jaguars ellen.


A Vikings nemcsak Dalvin Cookot lesz kénytelen nélkülözni a Lions elleni csoportmeccsen, de minden bizonnyal nem lesz bevethető a Covid IR-re kerülő Patrick Peterson sem, aki elkapta a koronavírust. A korábban ligaelitnek számító corner idén már több meccset kénytelen volt kihagyni a combhajlítója miatt, így statisztikailag mindössze 21 tackle-nél és két leütött passznál tart, az ellenfél irányítói pedig átlag 109,4-es passer ratinggel dobálnak felé.


A Steelersnek sincs szerencséje, ugyanis a Bengals elleni meccs után TJ Wattot is elveszítette egy kis időre. Egyelőre nem tudni, hogy a pass rusher pozitív mintát adott-e, vagy nincs beoltva és közeli kapcsolatba került egy fertőző egyénnel – utóbbi esetben van némi esély, hogy pályára tud majd lépni a Ravens ellen, bár valószínűbb, hogy pozitív mintát adott. Watt idén kilenc meccsen lépett csak pályára, de így is 12,5 sacket és 41 tackle-t jegyzett, All-Pro szinten teljesít.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!