Connect with us

Hír

Mike White: Ha engem kérdeztek, akkor 1/1-esnek kellett volna lennem

Mike White meglepően jól szállt be Zach Wilson sérülése után és a héten ismét ő fog kezdeni a még mindig lábadozó 1/2-es helyén. Emiatt szemlátomást meg is nőtt az önbizalma és nem igazán érti, hogy korábban az NFL-csapatok miért nem láttak benne kezdő potenciált.

“Nem tudom megmondani, miért nem hittek bennem. Én viszont 100 százalékban hittem magamban. Ha engem kérdeztek, akkor 1/1-esnek kellett volna lennem. De ez négy éve volt, most próbálok nem gondolni erre és csak arra koncentrálni, hogy végezzem a munkámat”

– mondta a Jets QB-ja (via PFT).

White annak idején nagyon messze volt az 1/1-től. A Cowboys választotta ki a 2018-as draft ötödik körében, majd egy év múlva ki is vágta. 2019 óta a Jets tagja, idén is csak azért léphetett pályára a profik között, mert a kezdőnek szánt Wilson megsérült. Ehhez képest élete első kezdő meccsén a Jets legyőzte a Bengalst, ő pedig a 34-31-es siker alkalmával 405 yardot és 3 TD-t passzolt két interception mellett. Az előző fordulóban a Colts ellen is megkapta a lehetőséget, és nem is teljesített rosszul: egy TD-passzt is kiosztott, mielőtt megsérült és le kellett jönnie a pályáról.

Karrierje során eddig 64 sikeres passzt tudhat magáénak 702 yard, öt TD és négy INT mellett. A héten a Bills ellen ismét bizonyíthatja az állítólagos 1/1-es tehetségét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!