Connect with us

Minden ami NFL

Most akkor ismét komolyan kell venni a Patriotsot?

Bő egy hónapja még 2-4-es mérleggel állt a New England Patriots, és bármiféle idei playoff-remény távolinak tűnt. Aztán jött öt győzelem zsinórban, ahol összességében 125 ponttal verték meg az ellenfeleiket, most pedig az AFC harmadik kiemelését birtokolják a liga legjobb pontkülönbségével. Mitől ilyen jó ez a Patriots? Vagy nem is ilyen jók valójában? Meddig menetelhetnek a szezonban?

A Patriots eddigi szezonját kétfeleképpen is lehet nézni. Az optimista felfogás szerint úgy áll most a csapat 7-4-gyel, hogy három vereség is egy labdabirtokláson belüli volt, a Dolphinstól csak egy fumble miatt kaptak ki, a Cowboystól hosszabbításban, a címvédő Buccaneersszel pedig végig tartották a lépést. Szóval kis szerencsével lehetne ez 10-1 is.

A pesszimista hozzáállás szerint viszont a győzelmeik nagy része a liga legrosszabb csapatai ellen jött: verték a jelenleg 1/2-es Jetset kétszer, plusz az ugyanolyan gyenge mérleggel álló Texanst, a Darnold vezette Pantherst és a DVOA mutató alapján ligautolsó Falconst. A Browns és a Chargers ellen aratott győzelmek mutatnak igazán jól, de előbbin Mayfield erősen sérült volt, a több helyen sebezhető Chargers ellen pedig az kellett, hogy Jared Cook ne forduljon meg a felé menő labda irányába. Ha így nézzük, akkor meg nem olyan meggyőző a mérleg.

De hol az igazság? Ahogy mindig, valahol a kettő közt, és többet megtudunk majd a Titans, Bills, Colts, Bills négyesfogat után, ami most vár Belichick fiaira. Na de menjünk kicsit mélyebbre és nézzük meg alaposabban, hogyan is teljesít a Patriots.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!