Connect with us

Podcast

Triple Coverage #339 – A futballistenek a fejükre estek

Minden a feje tetejére állt vasárnap a futballpályákon, és ez a forduló bizonyította, hogy az NFL-ben bármelyik héten bármi megtörténhet és bárki megverhet bárkit. Mi sem bizonyítja jobban, hogy Patrik egész hosszan elég komolyan dicsérte a Broncost a mai adásban. Természetesen nem csak a Cowboys elveréséről, hanem minden másik meccsről is beszélgettünk egy jót.

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2021-11-09 08:18

Szerintem a Rams jelenleg túlértékelt. A Bucs meccs volt az egyetlen győzelem pozitív mérlegű csapat ellen, arra nagyon rápörögtek, a másik kettőt simán bukták. Ami még jön nehezebb: Packers, Cardinals, Ravens, (Seahawks), szerintem hasonló lesz a mérleg. Rápörögnek a Cardinalsra, a másik kettőre inkább az ellenfeleiket mondanám. Ez a PO-ra nem túl bíztató. Még fejlődhetnek, és kellene is, hogy bizonyítsák a nem olcsó Stafford csere értelmét.

csak ezt ne
csak ezt ne
2021-11-09 08:58

Jelenleg pari az AFC-NFC de ehhez ez a hét kellett ez a 9 forduló ami 7-1 lett az AFC javára. Az NFC-ben van 5 eddig kiemelkedő csapat, 1-2 közepes és több gyenge, míg az AFC-ben iszonyú szoros a középmezőny és nincs igazán kiemelkedő csapat. viszont van 4 gyengécske. Nem lehet megmondani messze, hogy ki lesz PO-ban a végén. Északon és nyugaton 4 esélyes a meccs, míg keleten és délen 2-2 csapat érhet oda. Ez 12 csapat 7 helyre. Talán a Titans van előnyben, hogy a hátralévő sorsolás habkönnyűnek tűnik az eddigihez képest, és egyébként is nekik van a legtöbb győzelmük eddig. A többi 6 helyre a 11 csapat maradt, nyilván a Colts útja lenne a legnehezebb, de egyelőre látom bennük a bravúr lehetőségét. A többi még nagyon a jövő zenéje, de jó kis harc várható.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x