Connect with us

Hír

Troy Aikman: Stafford most ugyanazt a nyomást érezheti Beckham miatt, mint Mayfield

A 49ers agyondominálta a Ramst az előző fordulóban, minden rosszul sült el Los Angeles-i részről, amit csak el lehet képzelni. Különösen nagy kapufa volt a mindössze a meccs előtt pár nappal igazolt Odell Beckham játszatása, akinek annyira nem volt meg az összhangja Matt Stafforddal, hogy sikeresen összehoztak egy borzasztóan homály INT-t rögtön a meccs elején.

“Matthew Stafford most ugyanazt a nyomást érezheti Beckham miatt, mint amit Baker Mayfield érzett. Ott van OBJ és ők úgy érzik, hogy “mindenképp be kell vonnom őt a játékba”, hogy “azért van pont most a pályán, hogy megfusson egy hosszú útvonalat és ezért muszáj neki dobnom a labdát”. Ez nagyon nem jó. Ilyenkor az irányító nagyon nehéz helyzetben van, mert ott a nyomás, hogy egy bizonyos játékosnak passzoljon, bármi áron. És ez általában nem szokott működni”

– mondta a legendás Troy Aikman (via Mark Lane).

Stafford interceptionjébe bele lehet látni, hogy azért született, mert az irányító mindenképp nagyot akart dobbantani Beckhammel. Csakhogy a behívott játék nem volt jó, a 49ers védelme készült a mély labdára, az irányító és elkapó pedig teljesen máshogy gondolkodta, így a nagy akarásnak nyögés lett a vége (az más kérdés, hogy Staffordnak lehetett volna annyi esze, hogy amikor látja, ez esélytelen, akkor inkább nem rizikózik).

Persze ettől még ez a kapcsolat nagyon jól is elsülhet, és ilyen tekintetben a legjobbkor jön a Ramsnek a bye week. Meg lehet nyugodni, rendezni lehet a gondolatokat és megoldani a problémákat, át lehet alakítani a playbookot, míg Stafford és Beckham kialakíthat egy nagyon jó kémiát. Erre pedig óriási szükség van, mert ha a rájátszásrészvétel nincs is veszélyben, egyelőre Stafford érkezése csak arra jó, hogy a víz felett tartsa a csapatot, de az áhított Super Bowl most nem tűnik túl reálisnak.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ferenc Lopós
Ferenc Lopós
2021-11-18 19:33

A HALADÓK szerint fehér színész nem játszhat olyan szerepet, ahol feketére kel maszkírozni, még ha az 56 évvel ezelőtt volt is. (Othelo, sir Laurence Olivier)
OBJ haja? D.K. Metcalf haja semleges, vagy …

Nagir
Nagir
2021-11-19 11:38

Az agyon szidott Eli, aki nem érdemli meg a HOF tagságot, meg zavartalanul csinált belőle sztárt!!! Ki érti ezt???
Let’s go BigBlue…

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  Nagir
2021-11-20 22:08

OBJ azóta is abból él.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x