Connect with us

Hír

Troy Aikman: Stafford most ugyanazt a nyomást érezheti Beckham miatt, mint Mayfield

A 49ers agyondominálta a Ramst az előző fordulóban, minden rosszul sült el Los Angeles-i részről, amit csak el lehet képzelni. Különösen nagy kapufa volt a mindössze a meccs előtt pár nappal igazolt Odell Beckham játszatása, akinek annyira nem volt meg az összhangja Matt Stafforddal, hogy sikeresen összehoztak egy borzasztóan homály INT-t rögtön a meccs elején.

“Matthew Stafford most ugyanazt a nyomást érezheti Beckham miatt, mint amit Baker Mayfield érzett. Ott van OBJ és ők úgy érzik, hogy “mindenképp be kell vonnom őt a játékba”, hogy “azért van pont most a pályán, hogy megfusson egy hosszú útvonalat és ezért muszáj neki dobnom a labdát”. Ez nagyon nem jó. Ilyenkor az irányító nagyon nehéz helyzetben van, mert ott a nyomás, hogy egy bizonyos játékosnak passzoljon, bármi áron. És ez általában nem szokott működni”

– mondta a legendás Troy Aikman (via Mark Lane).

Stafford interceptionjébe bele lehet látni, hogy azért született, mert az irányító mindenképp nagyot akart dobbantani Beckhammel. Csakhogy a behívott játék nem volt jó, a 49ers védelme készült a mély labdára, az irányító és elkapó pedig teljesen máshogy gondolkodta, így a nagy akarásnak nyögés lett a vége (az más kérdés, hogy Staffordnak lehetett volna annyi esze, hogy amikor látja, ez esélytelen, akkor inkább nem rizikózik).

Persze ettől még ez a kapcsolat nagyon jól is elsülhet, és ilyen tekintetben a legjobbkor jön a Ramsnek a bye week. Meg lehet nyugodni, rendezni lehet a gondolatokat és megoldani a problémákat, át lehet alakítani a playbookot, míg Stafford és Beckham kialakíthat egy nagyon jó kémiát. Erre pedig óriási szükség van, mert ha a rájátszásrészvétel nincs is veszélyben, egyelőre Stafford érkezése csak arra jó, hogy a víz felett tartsa a csapatot, de az áhított Super Bowl most nem tűnik túl reálisnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!