Connect with us

Hír

A hosszabbításos TD volt Brady 700. passzolt hatpontosa karrierjében

Újabb kerek számhoz érkezett Tom Brady, ráadásul stílusosan dobta meg 700. TD-passzát (alapszakasz és rájátszás együtt), hiszen a Bills elleni hosszabbításban szerzett, Breshad Perrimannek kiosztott hatpontosával érte el ezt a szép számot, amivel a Buccaneers 33-27-re diadalmaskodott.

Érdemes kiemelni a Buccaneers labdaszedőjét / szertárosát, aki egyből odarohant Perrimanhez, hogy elvegye a labdát, nehogy megint megtörténjen egy fiaskó, hogy az elkapó odaadja egy nézőnek a lelátón a történelmi labdát. Most felkészültek voltak a csapatnál.

Ez a passz volt egyébként Brady 31. sikeres dobása a meccsen, amivel már szintén rekorder – 18 kellett neki a mérkőzésen, hogy megdöntse Drew Brees sikeres passzok rekordját. Most már 7156-tal tartja ezt a csúcsot a Bucs QB-ja, és ez növekedni fog folyamatosan a továbbiakban.

Ezen kívül Brady megszerezte 4000. passzolt yardját a szezonban, ez pedig már a 12. ilyen idénye volt, amivel most már egyedüliként van a második helyen Peyton Manning mögött, eddig Drew Breesszel holtversenyben voltak a dobogó második fokán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!