Connect with us

Hír

A Raiders a Chiefs logóján hergelte magát a meccs előtt, ezzel extra motivációt adott az ellenfélnek

A Chiefs-Raiders rivalizálás gyakran heves szokott lenni, tavaly például a Raiders tiszteletkört rótt a csapatbusszal az Arrowhead körül, miután legyőzte a csoportellenfelet. Most a Chiefs logóján gyűltek össze a meccs előtt és ott tüzelték fel egymást. És ahogy várni lehetett, ennek rossz vége lett.

Sikerült a Chiefsnek egy kis extra motivációt nyújtaniuk ezzel, és már a meccs első játékában visszájára sült el a dolog, hiszen a Kansas City egy fumble return TD-t szerzett az első másodpercekben. Aztán óriási kiütés lett a vége, a Chiefs megsemmisítette ellenfelét. A 48-9-es eredménye az 51 évre visszanyúló párharc legnagyobb különbségű győzelme lett.

“Nem sokat beszéltünk róla. Mármint persze nem akarod, hogy valaki idejöjjön a stadionodba és tiszteletlen legyen. Úgyhogy egy kis extra motivációt adott, hogy nyerjünk egy jó csapat ellen, amellyel rivalizálunk és kemény meccseket szoktunk játszani.”

– mondta Mahomes a meccs után.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2021-12-13 12:26

Amikor azt hiszed, hogy jó, pedig á dehogy, már az ötlet is egy hatalmas baromság. Jól feltüzelték maguk. Most képzelem, ha nincs ez a jópofa összetartás, akkor mi lett volna…

Az ilyeneknél azért mindig fejétől bűzlik a hal. Mert kell hozzá valaki, aki engedje, sőt higgyen benne, hogy ez jó lesz. Elképzelem TB-t mondjuk a Chiefs vagy a Bills logón ugrálva ordítozni, hogy majd most megmutatjuk, míg BB ütemes tapssal kíséri! Vicces.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  csak ezt ne
2021-12-13 15:14

A féreg a meccs után szokta az instán videóban.

d zoli
d zoli
2021-12-13 12:11

Vannak még ötleteim: vezessenek be egy musztángot mondjuk a Chargers logójára és egy bevizezett és összetekert terrible towellal verjenek a seggére. Szerintem jó lesz.

Vicgeordie
Vicgeordie
2021-12-13 12:04

Ugyanezt csinálta a Titans Foxboroughban pár hete. Hasonló eredménnyel.

pfefe8
pfefe8
Reply to  Vicgeordie
2021-12-13 18:20

a mi Juju-n is nagy spíler a hasonló dolgokban.

slowmotion80
slowmotion80
2021-12-13 13:28

“Úgyhogy egy kis extra motivációt adott, hogy nyerjünk egy jó csapat
ellen, amellyel rivalizálunk és kemény meccseket szoktunk játszani.”
miért, a Raiders mióta jó csapat?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x