Connect with us

Hír

Gyűlnek a felhők Urban Meyer körül, a játékosok mellett már az edzőtársait is magára haragította

Urban Meyer első NFL-es szezonja nem alakul valami jól. Ez látszik a 2-10-es mérlegből is, de nem csak a pályán vannak problémák a főedző körül. Emlékezhetünk egy ismeretlen nővel táncolós / fogdosós videójára is, most pedig Tom Pelissero arról számol be, hogy az utóbbi pár hétben több csúnya incidens is történt a Jaguars létesítményeiben, ami hozzá köthető.

– Az egyik ilyen incidens az volt, hogy Marvin Jones (aki amúgy egy elég nyugodt ember) annyira mérges lett Meyerre az elkapókat kritizáló publikus és privát nyilatkozatai miatt, hogy elhagyta az edzőközpontot. Végül rávették, hogy térjen vissza, de edzés közben ismét összekapott a főedzővel.

– Egy megbeszélés során Meyer olyan beszédet mondott a többi edzőnek, hogy ő egy nyertes, mindenki más pedig vesztes a teremben, és mindenkit faggatott arról, hogy nyertek-e bármit életükben, arra kényszerítve őket, hogy megvédjék a saját önéletrajzukat.

– A publikus nyilatkozatok ellenére Meyer volt az, aki leültette a futó James Robinsont a fumble-je után, majd megállította a futóedzőt, mielőtt visszaküldte volna. Csak azt követően állhatott vissza Robinson, hogy az újonc irányító, Trevor Lawrence kérdőre vonta Meyert. A főedző a mérkőzés után azt mondta az újságíróknak, hogy jó kérdés, miért volt így használva a futó, és hogy ez a running backek edzőjének felelőssége, ő nem tud erről semmit.

– Több Jaguars játékos is kifejezte frusztráltságát a helyzettel kapcsolatban a Rams futballistáinak a mérkőzés után, mivel úgy látják, hogy Meyer nem kezeli őket felnőttként, leereszkedő a stílusa, ami visszatérő probléma már.

Mindezek ellenére Pelissero információi szerint nincs arra utaló jel, hogy a Jaguars türelmes tulajdonosa, Shad Khan ki akarná rúgni a főedzőt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!