Connect with us

Érdekességek

Már Mac Jones a favorit az Év Újonc Támadója díjra

Egy hónappal ezelőtt nagyon úgy nézett ki, hogy Ja’Marr Chase-től nem igazán lehet elvenni az Év Újonc Támadó díjat. Azóta viszont nagyot változott a világ, és most már a Patriots irányító, Mac Jones az egyértelmű favorit a fogadóirodák szerint.

Chase a 7. fordulóban még 201 yardot szerzett a Ravens ellen, addig a pontig 6 TD került a neve mellé, azóta viszont összesen 152 yardot és 2 touchdownt tudott felmutatni. Mac Jones vezetésével a Patriots mindeközben zsinórban hat győzelmet könyvelhetett el, amivel Jones lépett elő az Év Újonc Támadója versenyben.

A PointsBetnél 1,47-es szorzó van csak Jonesra, míg Chase-re 2,75-ös. Más nem nagyon tud beleszólni a versenybe, hiszen a harmadik Najee Harrisre 19-szeres pénzt fizetnek, míg Jaylen Waddle győzelme esetén 41-szerest.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Everlast77
Everlast77
2021-12-01 20:32

Ha Jones behúzza, akkor szerintem BB is. Remélem.

Wyatt
Wyatt
2021-12-01 20:05

Egyébként két hete átvette a vezetést :) és mivel magasan a legjobb irányító az újoncok közül, más poszton meg csak a centereknél van kiugróbb teljesítmény (amit aligha fognak díjazni), így lassan ki is fizetik a fogadóirodák az év eleji 5-öd oddsot (már 3,46-ért vásárolnák vissza a szelvényt)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x