Connect with us

Érdekességek

Ilyen sem volt még: a Ravens a favorit Pittsburgh-ben úgy, hogy Big Ben a kezdő

Ben Roethlisberger 2004 óta erősíti a Steelerst és mondhatjuk azt, hogy ettől a ponttól kezdett igazán a tetőfokára hágni a Ravens-Steelers rivalizálás. A veterán irányító természetesen sok mindent megélt és nem egy hatalmas csatának volt a részese, de most először fog úgy pályára lépni a Baltimore ellen hazai pályán, hogy a fogadóirodák nem őt és a csapatát tartják az esélyesnek – a Ravens jelenleg 3,5 pontos favorit.

2004 óta a Ravens négyszer lépett pályára úgy Pittsburgh-ben, hogy Big Ben nem volt bevethető: 2010-ben, 2012-ben, 2015-ben és 2019-ben. Mind a négy alkalommal a vendégek voltak a favoritok és mind a négy meccset meg is nyerték, bár valamennyit csak három ponttal, az utóbbi kettőt pedig hosszabbítás után. Big Bennel a fedélzeten viszont a Steelers általában hasított, a maradék 13 meccsből 10-et megnyert, a QB pedig 63,5 százalékos pontossággal 259,1 yardot átlagolt és összesen 27 TD-t passzolt 11 INT mellett.

A Ravens jelenleg az AFC első kiemeltje 8-3-as mérleggel, míg a Steelers csak 5-5-1-es mérleggel áll és jó eséllyel TJ Watt sem lesz bevethető. Érthető, miért a Baltimore a favorit.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!