Connect with us

Érdekességek

Még él a remény: így juthat rájátszásba a nyeretlen Lions

A Detroit Lions ugyan egyetlen egy meccset sem nyert még meg 11 próbálkozásból, matematikailag még nem búcsúzott el a rájátszástól.

Bizony Lloyd, van még esély!

Az NFL on CBS Twitter fiókja mutatta meg, hogyan néz ki az út a Lions előtt a playoffba. Ezek szerint 46 Lions számára kedvező eredmény szükséges ehhez, azonban jó hír, hogy az első már teljesült is, hiszen a Cowboys az éjjel megverte a Saintst. Már csak 45 van hátra!

Az nyilvánvaló, hogy a Lionsnek meg kellene nyernie mind a 6 hátralevő meccsét. A legnagyobb probléma pedig az egészben igazából ez, hiszen erre az eddigiek alapján vajmi kevés esély van. De tételezzük fel, hogy váratlan fordulattal ez sikerül és a Lions 6-10-1-gyel végez idén. Nézzük, mi kell még ezen kívül.

Az NFC első öt csapatának helye kvázi biztos a playoffban, de legalábbis a Lions számára beérhetetlenek. Így tehát a legfontosabb az, hogy a wild cardért nagy harcban lévő csapatok bukjanak minél többet.

Tehát a jelenleg 6-5-ös mérleggel álló 49ersnek mind a hat meccsét el kell vesztenie. Az 5-6-os mutatóval rendelkező Washingtonnak a hatból ötöt buknia kell, az egyetlen győzelmük az Eagles ellen jöhet. A szintén 5-6-os Vikingsnak a következő öt meccsét buknia kell és csak az utolsó körben a Bears ellen nyerhet.

Ezen kívül nyilván segíti a Lions dolgát, ha bármelyik AFC-s csapat diadalmaskodik egy NFC-ssel szemben, és ha a jelenlegi top5 gárda a konferencián belül veri a rosszabbul állókat.

A teljes forgatókönyvet itt meg tudjátok nézni:

Így egyébként a Falcons jutna be a Lions mellett a wild cardra a Cardinals, Packers, Buccaneers, Cowboys, Rams ötösfogaton kívül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!