Connect with us

Hír

Bill Belichick megerősítette, hogy 2022-ben is ő lesz a Patriots főedzője

Sokakban aligha merülhetett fel, hogy Bill Belichick egy 10-7-es szezon után befejezné a pályafutását, de a 69 éves főedző a találgatások és fölösleges kérdések elkerülése miatt a legutóbbi sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy 2022-ben is ő lesz a Patriots főedzője.

A Patriots idén az újonc Mac Jonesszal ért el 10-7-es mérleget, ezzel bejutva a rájátszásba. A csapatnak volt egy 7 meccses győzelmi sorozata, összességében top 10-es szinten játszott a New England, de a Bills megállítása túl nagy falat volt: a rájátszás első körében a csoportrivális történelmi vereséget mért Belihcick csapatára.

“Nagyszerű munkát végeztek. Jól fel voltak készítve, remekül végrehajtották a játékaikat, semmit nem tudtunk ellenünk kezdeni. Így nincs más hátra, mint összeszedni a darabokat, visszamenni dolgozni és kitalálni, hogyan lehetünk a jövőben még versenyképesebbek”

– mondta BB.

A főedző szerződése a 2025-ös szezon végéig szól. Bőven van hosszú távú potenciál a csapatban, az idei szezon is sikeres volt összességében, így bőven elképzelhető, hogy nemcsak 2022-ben tér vissza, de ki is tölti a szerződését.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2022-01-17 15:29

Azért emlékezzünk, hogy BB-nek is voltak olyan korszakai, amikor a mostanihoz hasonlóan dadogott a csapata és bizony elvétve volt, hogy a védelme az alapszakaszban kiemelkedő lett volna, aztán a PO-ban meg húazannyát. És van ellentéte is, pl. 2019-ben ligaelső volt a D, aztán tuggyukmitörtént vele a PO-ban. Szóval ezeket a “haggyukmár a védőguru megszólítást” kezdetű, erős elkeseredéseket mutató gondolatokat tegyük a sufniba.
Asse feleggyük, hogy BB nem csak Tibibácsit és csatolt részeit vesztette el két éve, hanem a csapat irányítását döntően meghatározó emberkéket is, mint pl. a falembereket évtizedeken át pallérozó géniuszt, Scarnecchiát és még sorolhatnánk.
BB nem csodatevő szent, csak egy okos ember, aki igyekezett mindig értelmes és tehetséges emberekkel körülvenni magát. Mondjuk a fiával némileg ezt a tézist erősen rombolja mostanság, de úgy láccik öregszik. Bár én olvastam olyan pecces véleményt még a szezon közben, hogy meglátom, hogy a BB kölke lesz az új guru, aki csodáttesz majd a Peccnél. Hát csodálkoztunk is erőst a Bills ellen, az nem kéccséges.
Ettől még nem temetném a vén gazembert. Lehet, hogy mutatkoznak a demenciának a nyomai, de még felsejlik a zseni is, ami nem sok jót jelent másoknak. Aggyunk neki időt. Kiérdemelte.

Zoard
Zoard
2022-01-17 13:13

BB azt mondta, mindent jól csinált a csapat. Akkor ez nem azt jelenti hogy ez volt a csapat plafonja? Az idei vagy általában ezzel az állománnyal?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x