Connect with us

Hír

Bill Belichick megerősítette, hogy 2022-ben is ő lesz a Patriots főedzője

Sokakban aligha merülhetett fel, hogy Bill Belichick egy 10-7-es szezon után befejezné a pályafutását, de a 69 éves főedző a találgatások és fölösleges kérdések elkerülése miatt a legutóbbi sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy 2022-ben is ő lesz a Patriots főedzője.

A Patriots idén az újonc Mac Jonesszal ért el 10-7-es mérleget, ezzel bejutva a rájátszásba. A csapatnak volt egy 7 meccses győzelmi sorozata, összességében top 10-es szinten játszott a New England, de a Bills megállítása túl nagy falat volt: a rájátszás első körében a csoportrivális történelmi vereséget mért Belihcick csapatára.

“Nagyszerű munkát végeztek. Jól fel voltak készítve, remekül végrehajtották a játékaikat, semmit nem tudtunk ellenünk kezdeni. Így nincs más hátra, mint összeszedni a darabokat, visszamenni dolgozni és kitalálni, hogyan lehetünk a jövőben még versenyképesebbek”

– mondta BB.

A főedző szerződése a 2025-ös szezon végéig szól. Bőven van hosszú távú potenciál a csapatban, az idei szezon is sikeres volt összességében, így bőven elképzelhető, hogy nemcsak 2022-ben tér vissza, de ki is tölti a szerződését.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!