Connect with us

Hír

A Dolphins rá akart repülni a Tom Brady, Sean Payton kettősre

A Pro Football Talk információi szerint a Miami Dolphins a szezon után elég vad dolgokban gondolkodott: a terv az volt, hogy edzőnek Sean Paytont, irányítónak pedig Tom Brady szereznék meg. Végül mindkét célpont a visszavonulás mellett döntött, a Dolphinsnak pedig Mike McDaniel és Tua Tagovailoa maradt.

Paytonnal kapcsolatban a Dolphinsnak először a Saintsszel kellett volna megegyeznie a szabályok értelmében, azonban a New Orleans-i csapat visszautasította ezt a megkeresést, ami állítólag Payton visszavonulásának bejelentése és Brian Flores beadott keresete között történt. Azt persze nehéz elképzelni, hogy úgy keresték volna meg a Saintst, hogy előtte Paytonnal nem beszéltek nem hivatalos keretek közt, mindenesetre érdekes terv volt, ami annak fényében is hihető, hogy végül nem igazán sikerült felkapott főedzőt kinevezni a csapat élére Flores menesztése után.

Bradynél állítólag az is terítéken volt, hogy kisebbségi tulajdonos legyen, és ez akár még mindig lehetséges forgatókönyv, amennyiben tényleg nem folytatja a pályafutását (sokan szkeptikusak ezzel kapcsolatban). Brady és a Dolphins kapcsán már korábban is voltak pletykák, állítólag a Patriotsnál is attól tartottak, hogy a 2020-as szabadügynökpiacon Miamiba igazol majd az irányító, és ugyebár Brian Flores keresetében is volt arról szó, hogy Stephen Ross tulajdonos Bradyvel akart összehozni egy nem hivatalos találkozót. Brady és a Dolphins kapcsolata onnan is ered, hogy a irányító jó barátja Bruce Bealnek, akinek elővásárlási joga van a csapatra, ha Stephen Ross eladná azt (vagy elhunyna).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group