Connect with us

Érdekességek

A fogadóirodák szerint a Chiefs és a Bills a két legnagyobb Super Bowl favorit 2022-ben

Alig ért véget a 2021-es szezon, de már most lehet fogadni a 2022-es idény bajnokára. Az AFC-ben a Chiefs a favorit, az NFC-ben a regnáló Rams, de kettőjük közé beékelődik még a Bills is, így Vegas szerint a címvédő nincs a liga két legjobb csapata között. A Super Bowlban elvérző Bengals csak az ötödik a sorban.

A Rams harmadik helye összességében nem meglepő, sőt még hízelgő is: Von Miller és Odell Beckham szerződése lejár, Andrew Whitworth jó eséllyel befejezi, de Aaron Donald és a főedző Sean McVay is visszavonulhat, miközben sem pénz, sem draft-tőke nem áll a csapat rendelkezésére. Ezzel szemben a Chiefs és a Bills nagyon egyben van és jó eséllyel nem fog gyengülni a holtszezon alatt, abszolút reális számukra az első két hely.

A lista végén a Jaguars, a Jets, a Lions és a Texans helyezkedik el, ami szintén nem meglepő, tekintve hogy a liga négy legrosszabb mérlegével rendelkező gárdájáról van szó.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
2022-02-15 18:51

Az NFC-nél érdekes, hogy idén a 3 legjobb csapat is kizuhanhat a SB contender polcról. A Buccs Brady nélkül már biztosan kiesett, a Packersnél is esélyes Rodgers távozása, a Rams a győzelem, távozó játékosok és draft tőke hiányának okán szintén nehezen tehető oda.

Farubcek
Farubcek
Reply to  JackEasterby
2022-02-16 07:40

Azért elég erős lenne, ha mindhárom kizuhanna.

A Tampát idelent leírta a kolléga. A keret még mindig tip-top.
A Packersnél sok a kérdőjel, de még Rodgers nélkül sem biztos, hogy instant szétesnek. Ez a csapat Rodgersen (és Adamsen) túl is jól össze van rakva.
A Rams esetében pedig egyelőre minden csak találgatás, a draft tőke meg szerintem konktétan nem szempont az esetükben.

Esélyesebbnek látom, hogy ott lesznek mind a play-offban, és mivel most NFC-oldalon nem látok sok más contendert (talán a Cowboys és a két West-csapat), ezért nálam így előzetesen SB-contenderek is. A Tampának a csoporton belüli kihívóját sem igazán látni, és megmondom őszintén, magunkról és a mackókról sem gondolom, hogy az új vezetés első évében olyan nagyon megszorongatnánk a sajtfejűeket.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  JackEasterby
2022-02-16 05:38

Igazad van, ha valamelyik kokerót elviszik tampába akkor biztos nem lesznek sb kontenderek.

Attila Horváth
Attila Horváth
2022-02-15 13:10

Én nem értem, az NFC oldalon miért van ilyen magasan a Seahawks?

Pásztor László
Pásztor László
2022-02-15 09:40

Amúgy így frissen az SB után nem tudom kinek örülnék igazán. A Bills megérdemelné az esélyt, míg a Bengals rettentő szimpatikus :D

Igazából bárki, csak ne a Chiefs az AFC oldaláról. NFC-ben meg fene tudja, talán a Vikings, vagy esetleg a Falcons, de egyiknek sincs semmi esélye, szal ott jöhet egy 49ers……

ThySoul
ThySoul
2022-02-15 07:14

Az, legeselyesebb
A lofaszt

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x