Connect with us

Érdekességek

Matt Staffordnál senki nem volt jobb idén a mérkőzések legkritikusabb szakaszában

Matt Stafford jött, látott és győzött, és bár voltak brutálisan homály meccsei is, néha-néha magára gyújtotta a házat, de egyértelműen kulcsszerepet vállalt a Rams bajnoki menetelésében. Ráadásul pont akkor volt a legjobb, amikor a leginkább szükség volt rá.

A PFF értékelése szerint egyetlen irányító sem volt jobb a negyedik negyedben Staffordnál. A 91,6-os értékelés abszolút elit, ahogy a 14-0-s TD-INT arány is magáért beszél (bár tegyük hozzá, hogy a 49ers ellen az utolsó forduló hosszabbításában volt egy csúnya INT-je, amit nem vettek figyelembe). Ráadásul a jó negyedik negyedes teljesítmény a rájátszásban is kitartott:

  • a Bucs ellen vezetett egy game winning drive-ot 42 másodperc alatt,
  • a 49ers ellen 10 pontos hátrányt fordított meg a negyedik negyedben, vagyis nemcsak egy game winning drive, de egy negyedik negyedes comeback is a neve mellé került,
  • a Bengals ellen pedig 20-16-os hátrányban vezetett egy parádés game winning drive-ot a mérkőzés végén.

Megszolgálta az érte adott két első kört.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Goodell
Goodell
2022-02-15 19:56

Nem kell 4. negyedben tökéletes számokat hoznod ha már az első három negyedbe megnyerted a meccset…
2 vagy 3 éve Dak Prescottnak is űr számai voltak mint irányító, de a statok többsége garbege timeba volt :D

bjeela
bjeela
2022-02-15 09:52

Jó, de ez neki már rutinból megy, mert a Lionsban megszokta. Amúgy nem hiába volt az egyik kedvencem, a kis vagy új Favre. Őrült szar néha, hogy az eszed megáll tőle, aztán ecccercsak olyanokat művel, amire más nem képes. Stafford zseni.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-02-15 09:52

Ha szigorúan nézzük, akkor Lions a idénre kapott első körért megkapja a legmagasabb második körös picket.

Farubcek
Farubcek
2022-02-15 07:36

Csattanós válasz ez a Lions-ös éveknek, és a kritikáknak. Nem, egyszerűen nem Stafford volt kevés annak a csapatnak a felemeléséhez. Ez a srác pont az az ász, aminek olyan sokan láttuk.

Staten Island
Staten Island
2022-02-15 06:59

Egyébként Józsi, neked milyen érzés látni, hogy Stafford mennyire sikeres egy másik közegben? 12 éven keresztül nálatok volt egy olyan irányító, aki nyilvánvalóan nem elit, de abszolút clutch és bebizonyította, hogy ha köré raknak egy csapatot, akkor meg tudja nyerni a Lombardit. Hogyan lehet feldolgozni azt, hogy nálatok 12 év alatt nem sikerült a menedzsmentnek egy olyan csapatot felépítenie, amely PO meccset tudna nyerni és amely ki tudja használni az irányítója és Megatron képességeit? És mi ad reményt arra, hogy jövőben a szervezeti kultúra változni fog és a következő QB-val másképp lesz?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x