Connect with us

Érdekességek

Aaron Rodgers és Patrick Mahomes a 2022-es MVP cím favoritja

Bár a rájátszásban megint sikerült leszerepelni, de az alapszakaszban még mindig nagyon sokat várnak a fogadóirodák Aaron Rodgerstől. Olyannyira, hogy holtversenyben ő a favorit (+700, azaz 8-szoros) a 2022-es MVP-címre, ami már sorozatban a harmadik lenne számára.

Az egyetlen játékos a történelemben, akinek sikerült egymás után három MVP-címet szereznie, az nem más, mint a Packers legenda Brett Favre (1995 és 1997 között nem volt nála jobb az NFL-ben), akit pont Rodgers váltott annak idején a csapatból. Ráadásul Rodgersnek ez már az ötödik lenne karrierje során, vagyis nemcsak Favre csúcsát állítaná be, de Peyton Manningét is.

Ehhez persze másoknak is lesz egy-két szava. Vegas szerint Patrick Mahomes lesz Rodgers legnagyobb riválisa, a Chiefs irányítója is +700-as oddsot kapott a fogadóirodáktól. Mögöttük Josh Allen jön a sorban (+900), majd még két fiatal AFC-s nagyágyú, Joe Burrow (+1200) és Justin Herbert (+1400). A Super Bowl győztes Matt Stafford a 6. a sorban (+1500), míg a legmagasabban jegyzett nem irányító Derrick Herny (+1800).

Emellett érdemes megjegyezni, hogy a Caesarsnál lehet fogadni a visszavonult Tom Bradyre is. Az ő sikere 100 dollárnyi tét esetén +4500 dollárt fizetne a GOAT életkorára reflektálva. Sőt: amennyiben Brady egyetlen snapen sem játszik idén, úgy a fogadóiroda minden Bradyre érkező tétet visszafizet!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!