Connect with us

Szabadügynök

Be lehet aludni a piacon? – Chiefs FA-kitekintő

Nehéz elképzelni fájdalmasabb kiesést, mint esélyesként, egy agyonnyert első félidő után teljesen lefagyni, majd hosszabbításban kikapni. Pláne ha az irányítód Mahomes és az edzőt Andy Reid. A Chiefs most mégis ezen van túl és azon felül, hogy mentális gondokra világított rá a kiesés, bizony arra is, hogy égető needek vannak ezen a rosterben.

A Chiefs hagyományosan nem aktív a piacon, tavaly a lejáró szabadügynökeik csak 20%-át tartották a csapatnál és a legnagyobb név is trade keretében érkezett.

Cap space

Pénzben azonban idén sem dúskál a gárda, a 13. legkevesebb elkölthető dollárral, mindössze 3,5 millióval kezdik meg az offseasont. Sőt szokás szerint kevés helyen tudnak hozzányúlni a jelenlegi szerződésekhez is, Mahomes kontraktusát nem lenne célszerű bolygatni, rajta kívül pedig három ember van, akinek ha átalakítják a szerződését, akkor azzal észrevehető pénzösszeg szabadul fel.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!