Connect with us

Szabadügynök

Déjá vu – Bills FA-kitekintő

A Buffalo Bills csapata a 2020-as idény után egy egyértelmű helyzet elé került: erősíteni kell a kereten, javítani kell a támadófalon és a védőfalon, valamint le kell győzni a nagy mumust, a Mahomes vezette Chiefst a rájátszásban. És mi a helyzet egy év elteltével? Ugyanez. Déjà vud van? Nem csodálom.

*A Bills FA-kitekintőjét köszönjük ThySoulnak.*

A Bills abban a kényelmes helyzetben találta magát, hogy a liga egyik legjobb irányítójával rendelkezik, aki ad egy elég magas padlót a csapat számára, és aki ráadásul idén megmutatta, hogy nem csak az alapszakaszban képes extra szintet hozni, hanem a PO-ban is. A cél adott, Josh Allen köré egy olyan csapatot kell építeni, amely képes elhódítani a hőn áhított Lombardi trófeát, ehhez viszont ki kell lépni a komfort zónából, mert nem lesz elég a szimplán szinten tartás.

A helyzetet nehezíti, hogy az offense stáb szinte teljes egészében lecserélődött: Brian Daboll megpróbálja Daniel Jonest a következő Josh Allenné alakítani, így az eddigi QB edző Ken Dorsey lett az új OC, az ő helyét pedig a Panthersnél megbukott Joe Brady veszi át, valamint régi-új OL Coach lett a csapatnál Aaron „Beach Chairs” Kromer személyében. Az új emberek nekem személy szerint tetszenek, de természetesen benne van egy esetleges bukás is a dologban, amivel egy újabb év landolna a kukában.

Defense oldalon meglepetésre nincs változás, Leslie „13 másodperc” Frazier nem kapott végül HC állást, nem is rúgták ki, így védő oldalon várható visszaesés, mivel a tavalyi D csak statisztikailag volt első, mutatott játékra egyáltalán nem.

Miből gazdálkodunk?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!