Connect with us

Hír

Ha Brady nem tér vissza, nagy dobásra készülhet a Buccaneers irányító fronton

A Buccaneersnél még nem zárják ki, hogy Tom Brady meggondolja magát és visszatér focizni (ezt a irányító sem zárta ki teljesen), de ha nem így lesz, akkor Tampában ismét nagyot dobnának irányító fronton – épp ahogy Bradyvel tették. Tom Pelissero információi szerint szétnézne a Bucs a trade-piacon és már bele is ásták magukat Deshaun Watson és Russell Wilson helyzetébe. 

Alapvetően a Buccaneers három irányba mozoghat QB fronton. Egyrészt a rosteren ott van a tavalyi második körös Kyle Trask. Másrészt szétnézhetnek a piacon, ahol Jameis Winston, Teddy Bridgewater és Marcus Mariota számít a legjobb opciónak. Harmadrészt jöhetne a trade, ami a csapat win now felfogásától nem állna messze. Aaron Rodgers nevét dobhatjuk még be itt ötletként Watson és Wilson mellé, akiknél esetleg lehet próbálkozni, de egyikük esetében sem biztos a váltás.

Persze bőven lenne vetélytársa a csapatnak, hiszen többek közt a Broncos, a Panthers, a Saints, a Steelers vagy épp a Commanders is új QB után ácsingózik idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!