Connect with us

Hír

Állítólag a Buccaneers játszik idén hazai meccset Münchenben

Az európai szurkolók most sajnálhatják igazán, hogy Tom Brady a visszavonulás mellett döntött, ugyanis a Sports Business Journal információi szerint a Tampa Bay Buccaneers lesz a hazai csapat az idei németországi NFL-mérkőzésen (bár ha nem vonul vissza, lehet nem a Bucs lenne ez a csapat). Hivatalos bejelentés állítólag hétfőn érkezhet, egyelőre a pontos dátumot vagy az ellenfelet nem tudni – a helyszín viszont biztos, az Allianz Arena Münchenben.

Az ellenfeleket persze könnyen le tudjuk szűkíteni, hiszen azt tudjuk, kiket fogad a 2022-es szezonban a Buccaneers. A lehetséges ellenfelek tehát a csoportellenfél Falcons, Panthers, Saints trió mellett a Ravens, a Bengals, a Rams, a Seahawks, a Packers és a Chiefs.

A Bucs mellett a Panthers és a Chiefs kapott németországi marketing piacot az NFL-től, így leginkább ők várhatók második ellenfélnek, és ha kiindulunk az NFL eddigi európai tendenciáiból (azaz hogy igazán jó csapatokat és meccseket nem nagyon hoznak át), akkor inkább a Panthers tűnik befutónak.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
panthersfan
panthersfan
2022-02-26 08:04

2019-ben (épp Brady előtt) járt a Bucs Európában, és a Panthers ellen játszottak, ezt a párosítást újra nem hiszem, hogy el akarnák hozni

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2022-02-26 07:33

Hoppáhoppá. Még senki nem nyert NFL meccset 4 különböző országban, ha jól tudom. Lehet hogy visszatér!

Ferenc Lopós
Ferenc Lopós
2022-02-28 06:45

Ha addig be nem vonulnak az oroszok (a németek be nem engedik őket) Münchenbe.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x