Connect with us

Hír

Egyre valószínűbb, hogy Brandon Scherff kikerül a piacra

Nem közelednek az álláspontok Brandon Scherff a Washington Commanders között. Hogy ez azért van-e, mert a klasszis guard el szeretne igazolni vagy egyszerűen a csapat nem akar hosszabbítani, azt nem tudni, de az ESPN információi szerint minimális az esély a hosszabbításra.

Scherff a liga egyik legjobb guardja. A 2015-ben 1/5-ös játékos ötszörös Pro Bowler és egyszeres All-Pro, a 30 éves kora és a sérülékenysége ellenére is jó piaca lehet: az értéke 15-16 millió dollár körül mozoghat, de egy rekordszerződés sem lenne elképzelhetetlen a számára (jelenleg Joel Bitonio és Joe Thuney áll a lista élén évi 16 millió dollárral).

A csapat és a játékos közötti egyet nem értés egyébként nem új keletű. A Commandersnek rengeteg lehetősége lett volna hosszabbítani a guarddal, de előbb hagyta még az ötödik éves opciót is kifutni, majd pedig egymás után kétszer is tagelte Scherffet. A harmadik franchise tag már egy QB-tagnek felelne meg, vagyis ez már nem opció a fővárosban, így pedig nagyon valószínű, hogy a támadó karrierje során először tesztelheti a piacot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!