Connect with us

Szabadügynök

Csak a káposzta jó újramelegítve? – Buccaneers FA-kitekintő

Véget ért egy időszak. Bár rövid volt, minden Buccaneers szimpatizáns, legyen az régi vagy új, elégedett lehet a végeredménnyel. Azonban a megújulást meg kell kezdeni 2022-ben, ami lehet, hogy egy szűk esztendővel fog indulni.

Két évig tartott Tom Brady floridai kitérője, de mind a legendás irányító, mind a csapat elégedett lehet. Első évükben végigmasíroztak a mezőnyön és a csapat történelmének második Super Bowlját hódították el, majd a mögöttünk hagyott szezonban is csak a végső győztes búcsúztatta a gárdát. A Buccaneers, ha nem is olyan túlzó mértékben mint a csoportrivális Saints, a veterán irányító utolsó éveire mesterségesen tartotta magasan a kerete színvonalát. Ennek eredménye, hogy a Buccaneers kerete volt 2021-ben a harmadik legidősebb és sok szerződést úgy kötöttek meg, hogy 2022-ben még nem tudnak igazán nagy helyet felszabadítani a sapka alatt. Egy átmeneti év következik Nyugat-Floridában, hogy aztán szépen elkezdődhessen valami újnak a felépítése a következő években.

Játékosok, akiken spórolni lehet

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!