Connect with us

Hír

Emmanuel Sanders a visszavonuláson gondolkozik

Emmanuel Sanders márciusban 35 éves lesz, és bár úgy érzi, hogy van még benzin a tankjában, saját bevallása szerint el-elgondolkozik a visszavonuláson. Tekintve, hogy a 2022-es idényre nincs szerződése és közel sem biztos, hogy contendertől kap ajánlatot, ez a forgatókönyv is bőven elképzelhető.

“Van egy fiam, aki egyre idősebb lesz. Van egy lányom, aki szintén egyre idősebb lesz. Az elmúlt három évben folyamatosan utaztam, egyik csapattól a másikig költöztem, megpróbáltam megnyerni a Super Bowlt. A Chiefs elleni vereség után Josh Allen azonnal tettre kész volt, míg én úgy voltam vele, hogy időre van szükségem. Egyelőre nem tudom, mit hoz a jövő, de egy visszavonulás sincs kizárva”

– nyilatkozta az elkapó (via PFT).

Sanders 2010-ben a Steelers harmadik körös játékosa volt. Négy évig volt a csapat tagja, majd csatlakozott Peyton Manninghez és bajnok lett a Broncosszal. 2019-ben aztán elcserélte a csapat a 49ershez, azóta pedig játszott a Saintsben és a Billsben is. Amennyiben visszavonul, úgy a karrierjét 704 elkapással, 9245 yarddal, 52 TD-vel, két Pro Bowllal és egy gyűrűvel az ujján teszi.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!