Connect with us

Szabadügynök

Újabb csalfa remény? – Broncos FA-kitekintő

Új év. Új remény. Új szabadügynökpiac, régi gondok. Megszokott csalódások. Ez a spirál jellemzi a Denver Broncos utóbbi hat esztendőjét és nehezen látni, hogy ez idén miként végződhetne másképpen.

Ismét edzőváltáson esett át a gárda, Nathaniel Hackett érkezett a Packers támadókoordinátori székéből, ez pedig több implikációt von maga után. Egyrészt végre offense szemléletű vezetőedzője van a gardának, ami az elmúlt évek szenvedéseit figyelembe véve mindenképp üdvözítő, másrészt újabb reményeket táplál a denveri szívekben. Mielőtt azonban pontosabban rátérnénk, hogy miről is van szó, nézzük meg a cap helyzetet.

Cap helyzet/lehetséges cut jelöltek

A Broncos közel 40 millió elkölthető dollárral kezdi meg az offseasont és ez már tartalmazza az év közben megtörtént hosszabbításokat is. A gárda okosan magához kötötte Tim Patrickot és Graham Glasgow-t is, ezzel a támadósor nagy részének évekre van szerződése. Mindössze egyetlen igazán kérdéses pont van az offense-ben, ezt pedig gondolom kitaláltátok, hogy pontosan melyik poszt.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!