Connect with us

Szabadügynök

Falat Burrow-nak – Bengals FA-kitekintő

Csoda. Ha egy szóval kellene jellemezni a 2021-es Bengals idényt, ez volna az. A liga legvégéből két év alatt a Super Bowlig jutott a gárda, amivel minden semleges drukker szívébe belopták magukat. De hogyan tovább? Hogy lehet fenntartani ezt a szintet? Mi kell hozzá, hogy jövőre a bombaerős AFC-ben ismét esélyes legyen ez a csapat akár a végső sikerre is?

Talán nem túlzás azt mondani, hogy a Bengals a legjobb helyzetben lévő franchise az egész ligában. De mindenképp top3-as. Adott egy baromi tehetséges, még évekig olcsó irányító, egy baromi tehetséges még évekig olcsó elkapósor és egy bár kevés nagy nevet tartalmazó, de remekül játszó védelem. Plusz a liga egyik legtöbb helye a sapka alatt.

A Bengals nagyon szerencsés helyzetben van, mert sokba kerülő kulcsposztokon van még évekig újonc szerződéses játékosuk, ezzel megvan a lehetőségük egy nagyon erős rostert felhúzni Joe Burrow köré a következő években. A nagy rivaldafény és a médiafelhajtás pedig vonzóbb célponttá is tehette a csapatukat, ami megvallva az igazat az utóbbi években nem volt a szabadügynökök első számú célponjta.

Játékosok, akiken spórolni lehet

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!