Connect with us

Hír

Donald és McVay is új szerződést szeretne a visszavonulás helyett?

A Super Bowl előtt Aaron Donald és Sean McVay esetleges visszavonulásától volt hangos a média. És ugyan ezek még megtörténhetnek, könnyen lehet, hogy mindketten inkább egy szerződéshosszabbítást és ezzel együtt fizetésemelést szeretnének kiharcolni maguknak – a Super Bowl megnyerése után egyáltalán nem érdemtelenül egyébként. Vagy legalábbis ezzel meggyőzhetők a maradást illetően – írja az ESPN.

A hamarosan 31 éves Aaron Donald ismét a liga legjobban fizetett védője szeretne lenni (egyes pletykák szerint ráadásul nem is kicsit, hanem 15%-kal többet szeretne, mint bárki más). Idén az alapfizetése csak $9,25 millió lenne, plusz van egy $5 milliós roster bónusza, ami elég kevésnek tűnik, de ha teljes szerződést nézünk, akkor is évi $22 milliót keres, miközben a legjobban fizetett védő jelenleg TJ Watt évi $28 millióval – ezt szeretné mindenképp megugrani Donald. Már amennyiben folytatja a pályafutását, mert több csapattársnak is beszélt már arról, hogy szögre akaszthatja a sisakot, csak senki sem hisz neki igazán, mert túl jó játékos.

A 36 éves McVay kapcsán is felmerült, hogy inkább a családot választaná egy kevésbé megterhelő meló (például televíziós szakértő) társaságában, és a Super Bowl után is azt mondta, hogy “meglátjuk”, visszatér-e a csapat élére. Aztán a Rams bajnoki felvonulásán már nagyon úgy tűnt, mint aki marad, szóval ezzel kalkulálhatunk, de minden bizonnyal ő sem bánna egy fizetésemelést, amivel az egyik, ha nem a legjobban fizetett edző lenne.

McVay gázsija ugyebár a Rams fizetési sapkáját nem terheli, csak a tulajdonos zsebét, Donald fizetése ellenben befolyásolná a sapkát is, azonban rövid távon el lehet érni, hogy kevesebbet foglaljon a keretből, és ne többet. Látszólag a Rams egyébként elég rossz anyagi helyzetben van a 2022-es szezonra, de valójában egyáltalán nem, mert rengeteg pénzt tudnak felszabadítani átalakításokkal, hosszabbításokkal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!