Connect with us

Hír

Donald és McVay is új szerződést szeretne a visszavonulás helyett?

A Super Bowl előtt Aaron Donald és Sean McVay esetleges visszavonulásától volt hangos a média. És ugyan ezek még megtörténhetnek, könnyen lehet, hogy mindketten inkább egy szerződéshosszabbítást és ezzel együtt fizetésemelést szeretnének kiharcolni maguknak – a Super Bowl megnyerése után egyáltalán nem érdemtelenül egyébként. Vagy legalábbis ezzel meggyőzhetők a maradást illetően – írja az ESPN.

A hamarosan 31 éves Aaron Donald ismét a liga legjobban fizetett védője szeretne lenni (egyes pletykák szerint ráadásul nem is kicsit, hanem 15%-kal többet szeretne, mint bárki más). Idén az alapfizetése csak $9,25 millió lenne, plusz van egy $5 milliós roster bónusza, ami elég kevésnek tűnik, de ha teljes szerződést nézünk, akkor is évi $22 milliót keres, miközben a legjobban fizetett védő jelenleg TJ Watt évi $28 millióval – ezt szeretné mindenképp megugrani Donald. Már amennyiben folytatja a pályafutását, mert több csapattársnak is beszélt már arról, hogy szögre akaszthatja a sisakot, csak senki sem hisz neki igazán, mert túl jó játékos.

A 36 éves McVay kapcsán is felmerült, hogy inkább a családot választaná egy kevésbé megterhelő meló (például televíziós szakértő) társaságában, és a Super Bowl után is azt mondta, hogy “meglátjuk”, visszatér-e a csapat élére. Aztán a Rams bajnoki felvonulásán már nagyon úgy tűnt, mint aki marad, szóval ezzel kalkulálhatunk, de minden bizonnyal ő sem bánna egy fizetésemelést, amivel az egyik, ha nem a legjobban fizetett edző lenne.

McVay gázsija ugyebár a Rams fizetési sapkáját nem terheli, csak a tulajdonos zsebét, Donald fizetése ellenben befolyásolná a sapkát is, azonban rövid távon el lehet érni, hogy kevesebbet foglaljon a keretből, és ne többet. Látszólag a Rams egyébként elég rossz anyagi helyzetben van a 2022-es szezonra, de valójában egyáltalán nem, mert rengeteg pénzt tudnak felszabadítani átalakításokkal, hosszabbításokkal.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2022-02-17 10:30

Látva, hogy McVay mennyire nem érzi a játék menedzselését és a HC posztot, nem marasztalnám megafizetéssel, ahogyan Donaldnak sem adnék évi 30 milliós szerződést, akármennyire szeretem. Nálam inkább az egy lépés hátra, kettő előre elv érvényesülne, a cap érdekében.

bjeela
bjeela
Reply to  Staten Island
2022-02-17 11:44

Alapvetően egyezünk, de azért az elgondolkodtató, hogy Stafford első évében ezt művelte, akkor mire lehet képes, ha rendesen belerázódik ebbe a közösségbe? Ottanvan Tibibácsi esete, aki még egy lapáttal rá tudott pakolni az első évére, pedig az sem volt kutyaszar(jó, a PO-ban nem jött össze, de hangyafasznyin múlt). Szóval ebben a bandában benne van, hogy még egy kanyart meg tudnak csinálni fullon, amiből akármi is lehet, de ahhoz kellenek a legjobbak is. Szóval én hosszútávú szerződést nem adnék, vagy csak olyat, amiből könnyedén és olcsón ki lehet hátrálni 2 év múlva és nem cseszi agyon a sapit. De sok lóvét kell ajánlani, mert bagóért ezek már nem maradnak.

Goodell
Goodell
2022-02-17 08:20

nem hiszem hogy a tulajdonos vagy a városnak jót tenne ha a SB győzelem után azonnali leépülés lenne…most az a 2-3 sztár ha elmegy oké, jön szabadügynök olcsón aztán McVay kihoz egy playoff közeli szezont. de ha McVay meg minden kulcs pozíción lévő ember elmegy, akik a mez eladást pörgetik, semmi értelme nem volt az all in-nek, saját zsebből kiperkált stadionnak…persze mutogatod a trófeát, de ez még mindig egy üzlet amit fent kell tartani

slowmotion80
slowmotion80
2022-02-17 07:55

még egy évet tolnak, ami a csövön kifér, aztán rebuild

Everlast77
Everlast77
2022-02-17 07:09

Akkor Any given sunday-osan:

McVay: Nézd szívem, van már elég pénzünk, van gyűrű is, arra gondoltam itt lenne az ideje a visszavonulásomnak.
Asszony: Sean, te football edző vagy!
McVay: Igen, de elfáradtam, nem vagyok jól, nem alszom a meccsnapokon, a vérnyomásom az egekben, néha még szédülök is, iszonyú a stressz.
Asszony: Sean, te football edző vagy!
McVay: De itt van ez a kommentátori állás….(Itt kapja a pofont).
Asszony: Sean, te football edző vagy, és most fogod a gyűrűdet, bemész a tulajhoz, és megmondod neki, hogy te akarsz a legjobban fizetett HC lenni. Ettől majd rendbe jön a vérnyomásod is! :)

bjeela
bjeela
Reply to  Everlast77
2022-02-17 07:48

Sir Alex Fergussonnál ez így nézett ki:
„Karácsony este volt, tévézés közben bóbiskoltam a kanapén, a konyhában pedig javában forraltak ellenem valamit – emlékezett vissza önéletrajzi könyvében Ferguson. – Aztán a fő cselszövő(a felesége) bejött a szobába, és a lábfejembe rúgva felébresztett. »Éppen megbeszélést tartottunk, és úgy döntöttünk, hogy nem vonulsz még nyugdíjba. Először is: makkegészséges vagy. Másodszor: nem fogsz itthon téblábolni nekem. Harmadszor: amúgy is túl fiatal vagy még.« Na, így hunyja le az ember a szemét öt percre! Még tizenegy évnyi munka lett belőle.”

katonadani
Reply to  Everlast77
2022-02-17 07:48

(amúgy top kommentátorként keresne annyit, mint főedzőként)

pritek
pritek
2022-02-18 00:08

McVay azt azert elfelejti, hogy a tv-s stabnak nincs hazai meccs.
A fojtogatos goreny meg csak a szajat jartatja. Tenyleg nem hiszem el neki, hogy visszavonulna. Azt mar igen, hogy tobb penzert ajvekoljon es besztrajkoljon. Amit amugy barmennyire is ruhellem a pofajat megertenek.

Zoard
Zoard
2022-02-17 18:16

Az túlságosan leegyszerűsítés ha azt mondom hogy a szerződések átalakítása kb azt jelenti hogy a közeljövő sikerre való esélyéért a középtáv, utána jövő évek fizetési sapkájából vesznek el, ami így kisebbedni fog ennek áraként?
/tudom, amíg megy a szekere az NFL-nek, évről évre nőhet a sapi, így a kisebbedés esetleg nem olyan mértékű mínuszt jelent/

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x