Connect with us

Szabadügynök

Második esély – Raiders FA-kitekintő

Nagy reményekkel futott neki a Raiders a 2021-es szezonnak, ami az egyik legkuszábbra sikerült az egész ligában. A rengeteg botránnyal tarkított szezon közben kevesen várták el a csapattól, hogy ki tudják harcolni a rájátszást, azonban az utolsó fordulóban nagy meglepetésre legyőzték a csoportrivális Chargerst és összességében pozitív hangulattal zárhatták az idényt. 

Kezdve a Grudenről kikerült levelezési botránnyal, Henry Ruggs ittas vezetéses gázolásán át ez az szezon nem a pályán mutatott teljesítmény miatt marad elsősorban emlékezetes. Azonban a csapat óriási egységet és koncentrációt mutatott, hogy mindezen zavaró tényezők ellenére képesek voltak 10 győzelmet összehozni és végül az 5. kiemelést megszerezve bejutni a rájátszásba, ahol a későbbi AFC-bajnoktól kikapni egyáltalán nem szégyen.

A Rich Bisaccia vezette történet azonban véget ért. A divízióban egyszer már csúnyán megégő Josh McDaniels vette át a vezetőedzői posztot és a general manageri székben is változás történt. Mike Mayock Gruden embere volt, így nem meglepő, hogy neki is megköszönték a munkát és McDaniels azt a Dave Zieglert hozta magával New Englandből, akivel már egyébként a Denvernél is együtt dolgoztak, így most már bő 10 évre nyúlik vissza kettejük kapcsolata. A teljes megújulás utolsó morzsájaként pedig a védelem is új embert kapott az élére. Gus Bradley-t az elmúlt években a Giantsnél remek munkát végző Patrick Graham váltotta. A 2022-es Raiders tehát egy teljesen új csapat lesz. Kérdés, hogy az új rezsim mennyire szeretné kisöpörni az előző munkáját és saját szája íze szerint alakítani a keretet.

Játékosok, akiken spórolni lehet

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!