Connect with us

Minden ami NFL

Így néz ki a general managerek és a főedzők átlagos napja, hete

Gondolkodtatok már azon, milyen lehet a főedzők vagy a general managerek élete? Miből áll a munkájuk, mit és mennyit dolgoznak egy nap, egy héten? Nos, ennek próbáltunk most utánajárni.

*A cikk a támogatóink kérése és szavazata alapján készült. Ha Te is szeretnél beleszólni, milyen tartalmak kerüljenek ki az oldalra, legyél a 10 dolláros támogatónk a Patreonon. Ezzel egyébként részt vehetsz a havi flag focinkon és beszélgethetsz velünk és a többi támogatóval a Discord csatornánkon.*

A főedző

A főedzők híresen sokat töltenek a csapatok létesítményeiben, sokan ott is alszanak egyes napokon, hiszen kinek van ideje az ingázásra, amikor dolgozni is lehet? Ezért sok csapatnál láthatunk kanapékat az irodákban, amire például a Patriots rátett egy lapáttal és olyan berendezéseket telepítettek, amelyek egy 4 órás alvás előnyeit 40 percbe tudják sűríteni. Az is vicces sztori az irodában töltött késői órák kapcsán, hogy a Washington korábbi főedzője, Joe Gibbs megkérte a feleségét, hogy vegyék fel a vacsora melletti beszélgetéseket, hogy később vissza tudja nézni őket és ne maradjon le a történésekről.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!