Connect with us

Szabadügynök

Ilyen lesz az idei piac – Skill játékosok

Mivel egy héttel hosszabb lett a szezon, így már csak három hét van addig, hogy a szabadügynökök elkezdhetnek tárgyalni a csapatokkal. Úgyhogy most igazán beindítjuk a holtszezont és beröffentjük a szabadügynök-kitekintő sorozatunkat. Ma és holnap végigmegyünk a posztokon és ezáltal a játékosokon, szerdától pedig csapatonként nézzük meg, mi várható és mit tennénk mi a helyükben a piacon és azt megelőzően. Most a skill playereket, tehát irányítókat, futókat, elkapókat és tight endeket tekintjük át. 

Irányítók

Milyen lesz az irányító piac?

Szokásos módon nem a szabadügynök piacon találják meg a csapatok a franchise QB-jukat, nyilván idén sem lesz másképp, szóval gyenge a piac irányítókból. Van pár játékos, aki befér a liga mondjuk top35 opciója közé egy évet tekintve, de építeni már nem fogsz rájuk, legfeljebb áthidalsz velük egy évet, amíg találsz a drafton valakit. Ideális esetben cserének kellene lenniük nekik is, de gyakorlatilag lesz köztük olyan, aki kezdőként fut neki az idénynek. Ha valaki egy jó cserét keresne, arra mondjuk lesz opciója bőven.

A piac krémje

  1. Jameis Winston
  2. Teddy Bridgewater
  3. Marcus Mariota

Nem röhög! Ez van, ezt kell szeretni. Ami jó hír, hogy hárman különböző stílust nyújtanak, így mindenki megtalálja a magának valót: Winston a volatilis, sok nagy játékot és sok hibát halmozó QB, Bridgewater egy biztonságibb opció, Mariotának pedig az atletikusságára lehet építeni. Nyilván nem lesznek megváltók, de totális katasztrófák sem. Bővülhet a piac akár Carson Wentzcel, akár Jimmy Garoppolóval, ők egyből a lista élére ugranának.

Cserének tök jó

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!