Connect with us

Szabadügynök

Ilyen lesz az idei piac – Támadófal

Mi az elmúlt két Super Bowl tanulsága? Rossz támadófallal nem lehet bajnokságot nyerni. Tessék hát, ezekből a jelöltekből lehet válogatni, ha meg szeretnéd erősíteni, vagy csak mélyíteni az egységedet.

Tackle-ök

Milyen lesz a tackle piac?

Akár lehet meglepően jó is, de könnyen benne van, hogy csak a szokásos középszerű játékosok sorát vonultatja fel idén is a piac. Húzónevek nélkül egyik poszt sem tud igazán kiemelkedő lenni, de mivel nincs 64 igazán jó tackle a ligában, vélhetően több csapat is kezdőket próbál majd szerezni a piacról. Kinek több, kinek kevesebb sikere lesz ebben.

A krém

  1. Terron Armstead LT
  2. Orlando Brown Jr. LT
  3. Trent Brown RT

Igazi franchise bal oldali tackle nagyon ritkán kerül a piacra, így ha ez idén megtörténne, ritkán látott aktivitást kaphatna a lista első két neve. Armstead csak 31 éves lesz a szezon kezdetén, bőven lehet még benne 3-4 elit év. Ha valóban piacra kerül (a Saints 75 millióval van jelenleg a sapka fölött), az egész szabadügynök piac egyik legjobb játékosa lesz – nála a sérülés a kockázat. Orlando Brown esetében kisebb az esély a kikerülésre, hiszen nem véletlenül cserélt érte a Chiefs – minden bizonnyal meg fogják tartani egy hosszú távú szerződéssel, vagy ha az nem jön össze, rárakják a franchise tag-et. A két nagy nevű LT mellett pedig egyetlen jobb oldalon játszó játékos fért még fel a listára. Trent is tud bal oldalon játszani, ha nagyon megszorul a csapata, de tapasztalata inkább a jobb oldalon van. Ott egy top10-es játékos képességével rendelkezik, de néha a motivációja megkérdőjelezhető.

Csak óvatosan!

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!