Connect with us

Hír

Rendeződni látszik a kapcsolat Kyler Murray és a Cardinals között

Kyler Murray egy hónapja letakarított mindenféle Cardinalsszal kapcsolatos tartalmat a közösségi médiás felületeiről, mert állítólag nem tetszett neki, hogy bűnbaknak van beállítva a szezon végi leolvadás miatt. Ráadásul a Cardinals sem volt megelégedve a korábbi 1/1-essel, aki szerintük túlságosan egocentrikus, éretlen és nem elég jó vezér. Most viszont arról ír az NFL Media, hogy “minden rendben” van a felek között és már a jövőbe tekintenek.

Murray a 2019-es draft első választásával került a Cardinalshoz, ami azt jelenti, hogy idén le lehet hívni az ötödik éves opcióját, illetve most először van lehetőség egy hosszú távú szerződés megkötésére. Az előbbi minden bizonnyal be is fog következni, ugyanakkor jelen állás szerint sem az irányító, sem a főedző Kliff Kingsburry jövője nem garantált Arizonában, így új szerződést jó eséllyel még idén nem fog kapni a 25 éves QB.

Az irányító idén 5,2 millió dollárt kereshet, míg a Cardinals jelenleg nagyjából három millió dollárral lépi túl a fizetési plafont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!