Connect with us

Hír

Vannak csapatok, amelyek Watson jogi ügyeinek megoldása előtt is cserélnének a QB-ért

Még várunk az első ledőlő dominóra az idei holtszezonban, hiszen ugyan hivatalosan csak március 16-án indul be a buli, nem hivatalosan már akármikor megköttethetnek üzletek, ahogy azt láttuk tavaly Matt Stafford és Carson Wentz elcserélésével is. Az egyik ilyen ledőlésre váró dominó pedig Deshaun Watson, akinek a jogi ügyei megnehezítik a helyzetét és a régóta várt elcserélését.

Az irányító ügyvédje azt mondta, hogy a bűnügyi vonalon legkésőbb április elseje előtt várható döntés, hogy hivatalosan megvádolják-e Watsont és ha igen, mivel – ez sok mindent eldönt majd. A polgári vonalon azonban nem várható komolyabb fejlemény, úgyhogy az a legnagyobb kérdés, hogy a csapatok bevállalják-e Watsont úgy, hogy nem tudják ennek a kimenetelét.

A PFT információi szerint erre a válasz igen, több csapat is hajlandó lenne üzletet kötni a Texansszal, amennyiben a bűnügyi vonal megoldódik, de a polgári még nem. Tavaly a Dolphins csak akkor ment volna bele a cserébe, ha ezeket is megoldják, a Panthers viszont enélkül is – ellenben hozzájuk Watson nem akart menni, nem adta fel a no-trade kikötését.

Hogy pontosan mely csapatok lennének hajlandóak cserélni az irányítóért a polgári perek megoldása nélkül, azt nem tudni. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy azt sem tudni, milyen áron lennének hajlandóak üzletet kötni, és hogy ez megfelel-e a Texansnak – no meg hogy Watson melyik csapat számára adja fel a no-trade kikötését.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!