Connect with us

Hír

A Bears kivágta Tarik Cohent és Eddie Goldmant, Danny Trevathan lehet a következő

Khalil Mack elcserélése után a Bears tovább folytatja a roster kitakarítását, így lapátra került a futó Tarik Cohen és a védőfalember Eddie Goldman is. Itt ráadásul a riportok szerint nem fog leállni a GM Ryan Poles, a linebacker Danny Trevathan lehet a következő.

Cohen a Bears saját nevelésű játékosa volt, a 2017-es draft negyedik körében került a csapathoz. 2020-ban kapott egy 3 éves, 17,25 milliós hosszabbítást, amivel az egyik legjobban fizetett cserefutó lett. A szerződése még két évig volt érvényes, de így sem volt maradása a 26 éves támadónak, ugyanis komoly sérülést szenvedett és nem tudott belőle felépülni – a lépéssel 2,25 milliót szabadított fel a csapat.

Goldman is a Bears saját választottja, ő a 2015-ös draft második körében érkezett. 2018-ban kapott egy 4 éves, 42 millió dolláros szerződést, amit egy elit szezonnal hálált meg, azóta viszont három év alatt csak 803 snapen volt a pályán. A kivágásával 6,66 millió dollárral nőtt a Bears cap space-e.

Ami pedig Danny Trevathant illeti: a 32 éves LB már túl van a pályája csúcsán, a szerződése utolsó évébe lépett, de a sok korábbi átalakítás miatt egy sima kivágással 3,2 millióval nőne a cap hitje, tehát spórolni nem lehet vele. Emiatt jó eséllyel post-june1 jelöléssel lesz elküldve, amivel 3,2 millió dollárt lehet felszabadítani (cserébe jövőre lenne 5,4 millió dollárnyi DM-e).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!