Connect with us

Hír

Fletcher Cox iránt érdeklődnek a csapatok

Fletcher Cox elcseréléséről már a trade határidő körül is voltak pletykák, ezek pedig nem állnak meg, ugyanis Ian Rapoport információi szerint több csapat is érdeklődik a belső védőfalember iránt az Eaglesnél.

Az Eagles tavaly a szezon előtt átalakította Cox szerződését, hogy legyen elég helye a fizetési keretben, azonban ez azzal járt, hogy kvázi elcserélhetetlen volt szezon közben pénzügyileg. Most sem sokkal jobb a helyzet egyébként, ugyanis az Eaglesnek 25 millió dollárnyi halott pénzt kellene benyelnie és nem hogy spórolna a cserével, hanem 10 millióval többet kellene elkönyvelnie idén, mint ha a csapatban maradna Cox (az ezzel foglalkozó oldalakon nagyobb összeg szerepel, de helytelenül).

Ez nyilván bonyolítja a cserét, de nem lehetetleníti el, az Eagles ráadásul korábban is hajlandó volt benyelni ekkora halott pénzt a Carson Wentz cserénél, tehát egy jó ajánlat esetén ez a tény nem tántorítaná el Howie Rosemant attól, hogy meghúzza a ravaszt.

Cox viszont már 32 éves, tehát nem hosszú távú megoldás senkinek, ellenben olcsó lenne az érte cserélő csapatnak, ugyanis a fizetése jelentős részét az Eagles állná. A játékára a szezon elején lehetett panasz, nem igazán feküdt neki az új védőkoordinátor, Jonathan Gannon rendszere, de az év második felében ismét magas szinten teljesített.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!