Connect with us

Hír

Elit fizetést kapott Maxx Crosby

Óriási szerződéshosszabbítást kapott Maxx Crosby a Raiderstől. A kiváló pass rusher négy évre 98 millió dollárért írt alá, amiből 53 millió dollár garanált, állítja több forrás. A 24,5 millió dolláros átlaga új pénzt tekintve a negyedik legnagyobb TJ Watt, Joey Bosa és Myles Garrett után.

Crosby 2019-ben került a ligába, a negyedik kör 106. választási jogával szerezte meg a Raiders. Már újoncként nagy szerep hárult rá, 750 snapen volt a pályán, de az első két éve nem volt annyira jó: futás ellen pocsék volt, és ugyan szerzett 17 sacket, de ezek nagy része könnyű zsákolás volt, és az összesen jegyzett 93 nyomásgenerálása is csak egy közepes szintre volt elég. Tavaly viszont brutálisan jól játszott: vezette a ligát generált nyomásokban (101), volt nyolc sackje és hét leütött labdája, illetve futás ellen is sokat javult.

Szigorúan a 2021-es idényét nézve teljesen reális ez a 24,5 milliós fizetés, pláne hogy volt még egy év hátra az újonc szerződéséből (4,1 millióét), de egy kiugró szezon után azért van ebben a lépésben egy kis kockázat.

Nagyon jó sztori egyébként, hogy Crosby napra pontosan két évvel ezután írta alá ezt a hosszabbítást, hogy józannak mondhatja magát, korábban ugyanis alkoholproblémákkal küzdött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!