Connect with us

Hír

A Bills engedélyt adott Cole Beasley-nek, hogy cserepartnert találjon magának

Cole Beasley tavaly a játéka helyett a vakcinaellenes nyilatkozatai miatt került be a hírekbe, a véleményével pedig a csapattársait is vegzálta, amivel sok kellemetlenséget okozott az egész Bills szervezetnek. Ennek fényében nem meglepő, hogy a csapat engedélyt adott az elkapónak, hogy cserepartnert keressen magának.

A 32 éves, eredetileg draftolatlan támadó 2019-ben került a Billshez egy 4 éves, 29 millió dolláros szerződéssel. Remekül kezdett, 71 elkapásból 822 yardot és hat TD-t szerzett, majd 2020-ban karrierévet tartva 82 elkapásból 967 yardig jutott. Tavaly is összejött számára a 82 elkapás, de csak 693 yard és egy TD társult melle, a 8,5 yard/elkapás mutatója pedig karrierje legrosszabbja volt.

Idén 6,1 millió dollárt kereshet, ha minden szerződésbe foglalt bónuszt kimaxol, és állítólag szeretne ennél többet kapni. Ugyan a Billsnél nem zárták ki a maradását (bár ez alighanem fizetéscsökkentéssel járna), de sokkal valószínűbb, hogy elküldik vagy kivágják, megspórolva ezzel 6,1 millió dollárt.

A Bills ugyan rosszul nem áll skill playerekkel, hiszen Stefon Diggs, Gabriel Davis és Dawson Knox ad egy jó alapot, de Beasley mellett lejár a szerződése Isaiah McKenzie-nek és Emmanuel Sandersnek is, utóbbi ráadásul lehet vissza is vonul. A fegyverarzenál fenntartásához tehát igazolni kell majd.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x