Connect with us

Hír

A Patriots kiengedi a piacra JC Jacksont

JC Jackson korábban kijelentette, hogy bár nem szeretne, de hajlandó franchise tag alatt játszani. Ian Rapoport információi alapján ugyanakkor fölöslegesen aggódott a 27 éves corner, Bill Belichick a várakozások szerint ki fogja engedni a piacra.

A “Mr. INT” becenévre hallgató Jackson draftolatlanként került a ligába, vagyis óriási fogás volt BB-től. A tavaly RFA tenderrel játszó védő az elmúlt négy évben 3125 snapen volt a pályán és közel elit teljesítményt nyújtott. Karrierje során még soha nem engedett az ellenfelek irányítóinak 54,7 százalékos pontosságnál jobbat, valamint 10 engedett TD mellett 25 leszedett és 28 leütött labdánál tart. Mindössze 50,5-ös passer ratinggel dobálnak rá, ami félelmetes.

A piacon 17-18 millió dolláros átlagfizetést is kaphat, ami nagyjából megegyezik a franchise tag értékével. A távozása nagy érvágás lesz a csapatnak, mögötte ugyanis a legjobb esetben is középszerű Jalen Mills és a tavaly kifejezetten borzasztó Myles Bryant következik a sorban. Ellenben a cornerbacket kereső csapatok nagyon is örülhetnek ennek a hírnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!