Connect with us

Hír

A Brownsnál bíznak Baker Mayfieldben, de nem kizárt, hogy megversenyeztetik

A Browns menedzsmentje korábban többször is kijelentette, hogy Baker Mayfielddel számolnak idén kezdő irányítóként. Ezen álláspontjuk mellett a tegnapi interjúk során is kitartottak, ugyanakkor a főedző Kevin Stefanski azért elhintette, hogy kaphat vetélytársat a korábbi 1/1-es.

“Minden nap egy új kihívás. Szerintem Baker és az összes többi játékosunk is érti, hogy ez egy verseny és minden egyes nap bizonyítanod kell”

– mondta a HC (via PFT).

A Cleveland.com szerint az egyik potenciális ellenfél Mayfieldnek Mitchell Trubisky lehet, illetve ha a csapat nem akar nagyon sokat költeni, akkor Case Keenummal is versenyeztethetik a korábbi 1/1-est (bár Keenumot jó eséllyel kivágják a magas cap hitje miatt). Mayfield szerződése egyébként még egy évig érvényes, az ötödik éves opciójának köszönhetően 18,858 millió dollárt fog garantáltan megkeresni 2022-ben.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2022-03-03 08:30

“…az egyik potenciális ellenfél Mayfieldnek Mitchell Trubisky lehet,”

Aligha hiszem. Hogy Trub erre vágyna és aláírna a barnákhoz…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2022-03-03 10:09

Szerintem is inkább arra hajt, hogy végre gyűrűhöz juttassa a Billst, mert Allennel erre semmi esélyük. Mindenki láthatta, mennyire alkalmatlan a Josh gyerek.

Farubcek
Farubcek
2022-03-03 06:57

Ez egy rossz helyzet. Ha nem költenek sokat, akkor hiába versenyeztetik, nem lesznek jobbak irányítóposzton. Sokat meg egyrészt nem tudnak költeni egy jobb játékosra, másrészt akkor meg minek Mayfield.

bjeela
bjeela
2022-03-03 10:07

Miféle verseny? MVP Trub simán lenyomja Méjfíldet, mint a bélyeget.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x