Connect with us

Hír

A Rams már tárgyal Aaron Donalddal egy új szerződésről

Aaron Donald a Super Bowl előtt nem sokkal belengette, hogy egy bajnoki siker esetén benne van a pakliban, hogy visszavonul. Azóta kiderült, hogy a nyugdíjnál jobban szeretne egy új szerződést, illetve örülne, ha sikerülne együtt tartani a csapatot. Úgy tűnik, hogy most mindkét kívánsága teljesülhet.

A general manager Les Snead az újságírók kérdésére elárulta, hogy egyáltalán nem aggódik Donald visszavonulása miatt, illetve már dolgoznak egy új szerződésen. További részleteket nem árult el, de ahogy az FA-kitekintőnkben is írtuk, egy hosszabbítás minden téren előnyös lenne.

Egyrészt Donald boldog lenne a sok pénztől, másrész a 26,75 millió dolláros cap hitjét jelentősen le lehetne csökkenteni – még egy rekordszerződéssel is simán lehet 10 millió dollárt spórolni a DT-n. A legjobban kereső védő egyébként TJ Watt, aki az új pénzt tekintve évi 28 millió dollárt vihet haza. Donald szerződése még három évig érvényes és ez idő alatt 55 millió dollárt, vagyis átlagosa 18,3 milliót kereshetne, igaz ebből az összegből egy cent sem garantált.

Összejöhet, ami a Bucsnak nem sikerült? – Rams FA-kitekintő

Valószínűleg az fog történni, hogy Donald kap egy két éves, 60 millió dolláros, teljesen garantált hosszabbítást. Így új pénzt tekintve ő lesz a legjobban kereső védő, a terheket el lehet osztani öt évre, így rövid távon a bajnokcsapat egyben tartása is lehetségessé válik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!