Connect with us

Hír

A Giants kivágja Kyle Rudolphot

A Giants új general managere, Joe Schoen elmondta, hogy nagyobb takarításba fog kezdeni a rostert illetően és szeretne 40 milliót felszabadítani a sapkában átalakítások nélkül. Az első menesztett fecske pedig meg is érkezett, ugyanis a tight end Kyle Rudolph elbúcsúzott a csapattól és a szurkolóktól a közösségi médiában, majd több forrás is arról számolt be, hogy a csapat értesítette őt az elküldéséről.

Rudolph leigazolása már tavaly is elég rossz ötletnek tűnt Dave Gettleman részéről, két évre $12 milliót ígért neki, amiből végül $7 milliót kap meg egy év játékért, még pontosabban 26 elkapásért, 257 yardért és egy TD-ért. A Giants ezzel a lépéssel $5 milliót szabadított fel a fizetési keretben, így már csak $35 millió kell a kitűzött célhoz. Ezzel együtt jelenleg $7 millióval lépi túl a csapat a rendelkezésre álló keretet.

A korábbi második körös, mostanra 32 éves tight end nem tervez visszavonulni Adam Schefter információi szerint, a mostani kivágással pedig hamarabb elkezdhet új csapat után nézni, mint a lejáró szerződésű játékosok.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!