Connect with us

Hír

A Chargers jó eséllyel franchise taget tesz Mike Williamsre

Több forrás is arról számolt be, hogy a Chargers nem engedi ki a piacra Mike Williamst, és amennyiben nem tudnak a március 8-ai határidőig megegyezni, úgy az elkapó megkapja a franchise taget. Az elkapók tage 19,1 millió dollár körül mozoghat, míg a csapatnak jelenleg 56,3 millió dollárnyi cap space-e van.

A 27 éves Williams 2017-ben a Chargers 1/7-ese volt, idén az ötödik éves opciójával játszott. Újoncként nem volt különösebb nagy szerepe és amikor pályán volt, akkor sem teljesített jól: 10 meccsen 47,8 százalékos elkapási aránnyal 95 yardot szerzett TD nélkül.

Ezt követően már nem lehetett különösebb panasz a játékára, még ha nem is volt különösebben konzisztens: a következő négy évben 664-1001-756-1146 yardot és 10-2-5-9 TD-t szerzett. Nem egy tipikus WR1 és nem is tartozik az elitbe, de az egyik legjobb mélységi célpont az NFL-ben és remek a kémia közte az ágyúkarú Justin Herberttel.

19,1 millió dollárt nem ér, a piacon ennél pár millió dollárral kevesebb lenne számára a reális, de Herbert miatt védhető a döntés, főleg hogy a Chargers nagyon jól áll a fizetési keretben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!