Connect with us

Hír

A Raiders több hívást is kapott Derek Carr miatt

A Washington mindenkinél érdeklődik irányító iránt és állítólag “erős ajánlatot” tett Russell Wilsonért, de feltehetően Derek Carr is ott a listán. Sőt, a Raiders QB-ja kifejezetten kapós, a Las Vegas Review-Journal riportja szerint több csapat is telefonált az irányító mozdíthatóságát illetően.

Carr tavaly kifejezetten jól játszott, komoly szerepe volt abban, hogy szinte lehetetlen helyzetből bejusson a rájátszásba a Raiders. A számai sem rosszak, az elmúlt négy év mindegyikében 4000+ yardot passzolt 67-70 százalékos pontossággal és egyszer sem volt 93-asnál rosszabb a passer ratingje. Nem egy Russell Wilson vagy Matt Stafford, de sok irányítóhoz képest előrelépést jelenthet.

Tovább bizonytalanítja az irányító helyzetét, hogy a szerződése a 2022-es idény végén lejár és maga Josh McDaniels ismerte el, hogy a csapat még nem kereste meg Carrt egy potenciális hosszabbítás miatt – habár a csereajánlatokat visszautasították és továbbra is kiállnak az irányító mellett. Amennyiben azonban mégis távozik a csapattól, úgy egy első kör lehet a kiindulási alap az ellenérték kiszámításánál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!