Connect with us

Hír

A Commanders nagyon aktívan keres egy veterán irányítót

A Washington Commanders legfontosabb feladata idén az, hogy egy használható irányítót találjon magának. A főedző Ron Rivera is elmondta a Combine-on, hogy minden követ megmozgatnak ennek érdekében, és a general manager Martin Mayhew is ugyanezen az állásponton van.

“Úgy érzem elég jól feltérképeztük a ligát, minden csapattal beszéltünk, amelynek elérhető lehet az irányítója.”

– mondta Mayhew az ESPN-nek, és hozzátette, hogy tavaly is ugyanezt csinálták. Megpróbálkoztak megszerezni Matt Staffordot is, de a general manager szerint nem igazán volt fair csata a Ramsszel. Úgyhogy idén újra kell próbálkozni, mert meg kell találni a franchise irányítóját.

A general manager elmondta, hogy minőségi az idei QB class is (amivel talán még ő maga sem ért egyet a színfalak mögött, de a legtöbb szakértő biztosan), azonban Rivera meg arról beszélt, hogy ennek a csapatnak inkább egy veteránra lenne szüksége. Elméletben ott lehet Aaron Rodgers, Russell Wilson vagy Deshaun Watson a nagyobb nevekből, illetve Carson Wentz és Jimmy Garoppolo a közepesebbek közül – gyakorlatban viszont valószínűbb, hogy csak utóbbi kettőre lenne reális esélye a Commandersnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!