Connect with us

Hír

Chandler Jones várhatóan nem marad a Cardinalsnál

Chandler Jones hat éven át volt az Arizona Cardinals védelmének vezére, azonban most lejár a szerződése és Josh Weinfuss (ESPN) arról számolt be, hogy a veterán pass rusher várhatóan nem tér vissza a csapathoz a 2022-es szezonra.

A négyszeres Pro Bowler, kétszeres All-Pro, és még a Patriotsszal Super Bowl-győztes játékos 10,5 sackkel, 6 kierőszakolt fumble-lel és négy leütött passzal zárta a mögöttünk hagyott szezont, azonban ebből 5 sack és két fumble az első meccsen a Titans ellen jött össze, így az idény további részében nem volt akkora hatással a játékra. Ráadásul 2020-ban csak 5 meccsen tudott pályára lépni sérülés miatt és már 32 éves, szóval annyira nem meglepő, hogy a Cardinals nem akar neki nagy pénzt adni a rossz cap helyzete mellett.

Jones várhatóan így is 15 millió környékén fog elkérni éves szinten, de a legjobb napjain minden bizonnyal már túl van. Persze még mindig képes hasznos tagja lenni egy csapatnak, bármikor benne van egy nagy meccs, de konzisztensen már nem lesz az az elit játékos, mint korábban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!