Connect with us

Hír

A Cowboys tight endjének komoly csípősérülése van, kihagyhatja a szezon elejét

A Cowboys nehéz helyzetbe került a tight endjeivel kapcsolatban. Dalton Schultznak lejár a szerződése, így el kell gondolkodni a franchise tagen, az újraigazoláson vagy az elengedésen. Mindeközben bejött egy másik probléma, ugyanis Blake Jarwinnak meg kellett műteni a csípőjét, ami miatt a 2022-es szezon elejét is ki kell hagynia várhatóan, még akkor is, ha jól halad a felépülése – számolt be több forrás is.

Jarwin hosszabb időt töltött a sérültlistán tavaly a csípője miatt, de év végén visszatért pár meccsre. A jelek szerint ez viszont nem jelenti, hogy meg is gyógyult. A hírek egyébként arról szólnak, hogy focistáknál elég szokatlan a sérülése, más sportoknál ez többször előfordul.

A tight endnek 8 meccsen 11 elkapása, 86 yardja és 2 TD-je volt, öt év alatt 780 yardot és 11 TD-t szorgoskodott össze. Schultz szabadügynökké válásával nagyobb szerep is juthatott volna neki, azonban a sérülése egyben azt is jelentheti, hogy a csapat prioritásként fogja kezelni Schultz szerződését, akár hosszabb távú konstrukcióban, akár franchise taggel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!