Connect with us

Hír

Lamar Jackson nem siet a saját szerződésével

Februárban a Ravens general managere, Eric DeCosta arról beszélt, hogy a csapat nyilvánvalóan hosszabbítani akar Lamar Jacksonnal, azonban a tárgyalások az irányító üteméhez vannak igazítva, úgy haladnak, ahogy ő szeretné. A QB-nak nincs ügynöke, saját magát képviseli, és Ian Rapoport információi szerint nem siet sehová.

Ez eléggé meglepő, hiszen eddigi karrierje során még 10 millió dollárt sem keresett, most pedig könnyen leakaszthatna egy 200 milliós hosszabbítást, ráadásul már tavaly is hosszabbíthatott volna a 2019-es MVP. Ő azonban állítólag nem bánja, ha a Kirk Cousins / Dak Prescott úton indul el, azaz idén játszik a 23 milliós ötödik éves opcióján, majd jövőre a franchise tagen, vagy akár két éven át. Vagy ha nem is játszik végig ezeken az egyéves szerződéseken, minimum ezt használja fel a hosszútávú tárgyalások alapjaként, hiszen tudja, hogy a következő három évben ezekkel mennyit keresne, így nem érdemes neki ez alá mennie pénzügyileg.

Persze ez egy kockázatos stratégia, hiszen ha esetleg megsérülne, akkor nem lenne bebiztosítva hosszabb távra a csapatnál. Tavaly egyébként a bokasérülése miatt ki is kellett hagynia több mérkőzést is, végül 12 meccsen 3649 passzolt+futott yardot és 18 TD-t szerzett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!