Connect with us

Hír

A Giants fizetéscsökkentésre akarja rávenni Sterling Shepardöt

A Giants már megkezdte a pénzfelszabadítást Kyle Rudolph és Devontae Booker kivágásával, és akár erre a sorsra juthat az elkapó Sterling Shepard is. A csapat viszont előbb megkereste azzal, hogy csökkentenék a fizetését, és akkor maradhatna – írja a New York Post.

Shepard decemberben sérült meg komolyabban, elszakadt az Achillese, így pedig a $12,495 milliós fizetése túl sok a cap gondokkal küzdő Giantsnél. A kivágásával csak $4,5 milliót lehetne felszabadítani, az alapfizetése ellenben $8,475 millió, amiből semmi sem garantált, így inkább megtartanák a játékost és ezt az összeget csökkentenék jelentősebben.

Az alapelgondolás nem rossz, hiszen ennyit Shepard a piacon sem kapna sérülten, így lehet találni egy kompromisszumos megoldást, ami mindenkinek jó. A csapat állítólag veteránminimum $1 millió körüli összegre gondolt, ezt azonban vélhetően nehezebb lesz átnyomni az elkapón és ügynökén. Annyit engednének Shepardnek, hogy a szerződése utolsó évét eltüntetnék, így jövőre szabadon igazolhatóvá válhatna.

Azt még nem tudni, hogy ebbe belemegy-e a tavaly 336 yardot és egy TD-t szerző elkapó, de ha nem sikerül kialkudni egy mindenkinek megfelelő megoldást, akkor a kivágás sorsára juthat. Értelemszerűen a Giants akkor járna jól, ha a $4,5 milliónál többről lemondana Shepard, aki nyilván szeretne ettől az összegtől minél kevésbé eltávolodni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!