Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Jameson Williams

Ha megkérdeznénk tíz szakírót, hogy az egész elkapóclasst figyelembe véve ki az, aki rendelkezik egy olyan tulajdonsággal, ami rögtön feltűnik mindenkinek és valódi megkülönböztető jeggyel bír, akkor szerintem a válaszok nagy részében Jameson Williams neve elhangzana. Hogy miért? Azt lássuk lentebb.

Williams középiskolás korában szinte a kezdetektől fogva elkapót játszott, mert testalkata révén mindig a vékonyabb dongájúak közé tartozott, más posztok nem igazán jöhettek szóba az esetében. Ellenben a foci mellett kimondottan jó sprinter is volt, több atlétikai számban is indult, nem is rossz eredményekkel.

Végül a football mellett döntött és az Ohio State egyetemre érkezett, mint négycsillagos tehetség. Hiába volt már pályája elején is figyelemre méltó a mozgáskultúrája, az Ohio State telített elkapóegységében alig kapott lehetőséget, első két évében összesen nem jutott 300 yardig. A transfer portál egyre nagyobb térnyerését kihasználva ezért junior éve előtt az Alabamához szerződött és talált új életet.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!